Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline

Nagelstylisten: ware helden achter de glitters en glamour!

  • Geplaatst op
  • Door Miranda Haas
  • 11
Nagelstylisten: ware helden achter de glitters en glamour!

Een hart onder de riem en een flinke dosis waardering voor alle nagelstylisten: jullie zijn de helden die nagels tot in de puntjes verzorgen en klanten laten stralen.

Jullie zijn niet alleen stylisten, maar ook vrienden, luisterende oren en zelfs therapeuten (ja, we hebben allemaal wel eens een nagelsessie gehad waarbij de diepste geheimen werden gedeeld).

Lieve nagelstylisten,

Een hart onder de riem

Vandaag wil ik jullie een hart onder de riem steken en een flinke dosis waardering toevoegen aan jullie nagelavontuur. Als jullie coach in deze kleurrijke wereld begrijp ik maar al te goed hoeveel bloed, zweet en glitter jullie investeren om meesterlijk te worden in jullie vak. Het is hoog tijd dat we de waarde van jullie werk erkennen en die misvattingen over "te duur" nog eens uit de weg ruimen.

Toveren met penselen

Stel je eens voor: jullie toveren met je penselen en kleuren nagels om tot waar kunstwerkjes. Maar laten we niet vergeten dat achter die schitterende creaties een ongelooflijke inzet schuilgaat. Jullie spenderen uren aan het perfectioneren van technieken, het blijven leren en het volgen van de laatste trends. Jullie zijn echte ninja's als het gaat om het creëren van nagelmagie!

Financiën

Laten we het dan nog eens hebben over de financiële kant van het verhaal. Het opzetten van een nagelstudio is geen grapje. Naast het investeren in hoogwaardige producten en gereedschappen, zijn er nog talloze andere kosten waar jullie rekening mee moeten houden. Denk aan de huur van de salon, verzekeringen, marketing en nog zoveel meer. Het draaiende houden van een nagelbedrijf vergt strategisch denken en een flinke portie zakelijk inzicht.

Plezier in het werk

Maar laten we ook even stilstaan bij de humor in jullie dagelijkse avonturen. Wie anders kan er genieten van hilarische klantverhalen? Van momenten waarop klanten vragen om nagels die langer zijn dan de Eiffeltoren tot de "Ik kreeg er mijn broek niet op tijd mee open"-incidenten. Jullie hebben de gave om zelfs in de meest bizarre situaties jullie professionele glimlach te behouden.

Ware helden en therapeuten

Ik wil een lans breken voor nagelstylisten. Jullie zijn de helden die nagels tot in de puntjes verzorgen en klanten laten stralen. Jullie zijn niet alleen stylisten, maar ook vrienden, luisterende oren en zelfs therapeuten (ja, we hebben allemaal wel eens een nagelsessie gehad waarbij de diepste geheimen werden gedeeld). Jullie maken echt een verschil in het leven van mensen, en dat mag best eens met een dikke laag glitter worden benadrukt!

Dus nagelstylisten, blijf jullie magie verspreiden en jullie klanten verwonderen met jullie talent. Vergeet niet om ook af en toe een momentje voor jezelf te nemen en je eigen nagels van wat liefde te voorzien. Jullie verdienen het!

Met liefde, humor en glanzende nagels,

X Miranda van Magic Nails

Reacties

  1. Gerda de Wit Gerda de Wit

    Vind het geweldig stuk schrijven daar moet je wat mee doen!
    Vind het na 25 jaar nog steeds een prachtig VAK

  2. Miranda Haas Miranda Haas

    Dat geloof ik zeer zeker... wat een pech heb jij zeg! Hopelijk komt alles weer helemaal goed zodat je weer lekker aan de slag kunt. Geniet tot die tijd maar extra veel van die kleine. Superschattig!

  3. Karin Karin

    Wat lief, Miranda. Ik kan die oppepper wel even gebruiken na wat me overkomen is. Dank je wel.

  4. Truus Suylen Truus Suylen

    Whauw wat een mooi compliment.
    Maar ook jullie hebben dit compliment verdient, jullie staan altijd voor ons klaar dat en vragen is voor jullie niet te veel
    Een Top Team

  5. Annick Hoornaert Annick Hoornaert

    Kijk , daarom ben Jij zo speciaal…. En daarom blijven wij trouw aan jou! Bedankt voor jou inzet en ook jou team , want daardoor geven we nooit op ! ❤️

  6. Linda Olijve Linda Olijve

    Wat een lief stukje Miranda, dank je wel. Maar zonder jou/jullie hulp van magic nails en de goede adviezen en het snelle handelen wat jullie altijd doen voor ons, maken we het nagelvak nog mooier. dus jullie ook bedankt.

  7. Hanny Cremers Hanny Cremers

    Lieve Miranda
    Wat heb jij dit mooi geschreven, wat een mooi mens ben je toch .Dank je voor je mooie woorden

  8. Ramona Gerhards Ramona Gerhards

    Weer heel mooi geschreven!
    Zonder jou en de steun van je geweldig team had ik nooit zo kunnen presteren in het nagelvak ! Bedankt hiervoor

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline