Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline

Verzenden & retourneren

Leveringen 

Leveringen via deze webwinkel geschieden aan nagelstylisten, nagelstylistes in opleiding, of aan diegenen die een beroep uitoefenen dat direct verband houdt met de goederen en diensten die door Magic Nails worden aangeboden.

Verwerking van bestellingen via deze webwinkel:

Bestellen is 24 uur per dag mogelijk. Je hebt de keuze of je de producten zelf komt afhalen in onze zaak of de bestelling op een gewenst adres laat bezorgen. Dit geef je aan tijdens het afhandelen van je bestelling. Betalingen kunnen geschieden via iDeal, Sofort Banking, Mister Cash, Credit Card, PayPall, GiroPay, Klarna Afterpay of d.m.v. vooruitbetaling/overboeking. Contant of per pin in de winkel wanneer je komt afhalen is natuurlijk ook mogelijk.  

Kies je voor de optie overboeking dan wordt de bestelling verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.  

Wanneer kan je de bestelling verwachten? 

Een indicatie voor bezorging: op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag besteld en betaald voor 15.00 uur: levering op de volgende dag.

Op zaterdag en zondag besteld en betaald: levering op de dinsdag erna.

Bij 'vooruitbetalingen' geldt de dag dat de betaling bij ons binnenkomt als verwerkingsdag zoals vermeld in bovenstaand schema.

Bestellingen die niet direct via de site betaald zijn en waarbij aangegeven wordt dat ze worden afgehaald, reserveren wij 2 weken, aanbiedingen maximaal 1 week. Indien de bestelling dan niet is afgehaald of betaald gaan de producten terug de voorraad in en vervalt de aangeboden (aanbiedings)prijs. Je kunt vanzelfsprekend de bestelling alsnog komen afhalen tegen dan geldende tarieven.

Met spoed iets nodig?

Bestel je na 14 uur en heb je de materialen dringend nodig? Bel ons dan nadat je betaald hebt, dan doen wij ons best om het toch dezelfde dag nog te verzenden.

Retourneren

Ben je niet tevreden met een artikel, meld dit dat direct na ontvangst zodat we kunnen overleggen wat het probleem is en dit op kunnen lossen. Indien het artikel na overleg geretourneerd gaat worden kan dat alleen in originele staat. Dit houdt in dat het artikel niet beschadigd, vuil, gewassen of zichtbaar gebruikt bij ons mag aankomen. De artikelen mogen uitsluitend samen met de originele verpakking geretourneerd worden, indien redelijkerwijs mogelijk. Niet vooraf gemelde retourneringen nemen wij niet in behandeling.

Gel, Gelpolish, nagellak, crèmes, olie en alle andere artikelen die onder cosmetica vallen kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht gaat op deze producten verloren, om redenen van hygiëne of gezondheidsbescherming, wanneer je als de consument de verzegeling van het product verbreekt of het product hebt getest.

Professionals kopen zakelijk, hierbij geldt sowieso géén herroepingsrecht of wettelijke bedenktijd. Zij hebben zodoende geen wettelijke mogelijkheid om zonder opgave van redenen hun aankoop binnen 14 dagen terug te sturen en hun volledige aankoopbedrag inclusief bezorgkosten terug te krijgen. 

Hoe te retourneren?

Voeg een notitie met de klacht en je naam en telefoonnummer toe aan het pakket. De kosten voor retourneren zijn voor de klant. Retourzendingen dienen dan ook voldoende gefrankeerd te worden.

Indien het artikel / de artikelen door jouw eigen toedoen beschadigd of vuil zijn dan kunnen wij hiervoor kosten inhouden.

Terugbetaling

Nadat wij de artikelen in goede orde hebben ontvangen zullen wij de terugbetaling van de retourzending zo spoedig mogelijk te verwerken. Je mag ervan uitgaan dat je het door ons verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening hebt ontvangen. In de praktijk doen we dit meestal al binnen twee dagen, uitgezonderd in hele drukke of vakantieperiodes. In geval van beschadigd product of verpakking zal het product niet 100% gecrediteerd kunnen worden. In dat geval nemen wij na ontvangst van de retourzending contact met je op.

Ruilen

Het is mogelijk om per abuis verkeerd aangekochte artikelen te ruilen - indien niet gebruikt en uitgezonderd hygiëne producten. Wil je een of meerdere bij ons bestelde artikelen ruilen, neem dan contact op per mail ([email protected]) of telefonisch via 046 4512389. 

Eventuele extra of te veel betaalde kosten zullen zo spoedig mogelijk worden verrekend.

Heb je de producten in de winkel gekocht, dan kun je het beste ook de ruiling in de winkel regelen.

Kortingen

Bij deel retourneringen of -annuleringen komt de staffelkorting te vervallen. Wanneer je een deel van de bestelling wilt retourneren of annuleren, waarop staffelkorting van toepassing is, dan komt de staffelkorting te vervallen en hanteren wij de standaard verkoopprijs van het product welke je wilt houden.

Retourkosten

Mocht je iets willen retourneren, dan zijn de kosten voor de retourzending voor eigen rekening (van jou als klant). Werd de bestelling geleverd als brievenbuspakketje, dan gaat het om ongeveer € 4,80 (afhankelijk van het gewicht). In geval van pakketpost gaat het om een bedrag van ongeveer € 6,95. Voor exacte en de meest actuele bedragen verwijzen we je graag naar de website van PostNL.

Retouradres

Magic Nails

Overhoven 105

6136 EC Sittard

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline