Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline

8x Leuke Nail Art tips voor korte nagels

  • Geplaatst op
  • 0
8x Leuke Nail Art tips voor korte nagels

Het hebben van korte nagels betekent niet dat je moet afzien van mooie en leuke nail art. Er zijn tal van creatieve ideeën die perfect passen bij kortere nagels en je kunt er net zo stijlvol en trendy uitzien als iemand met lange nagels. In dit artikel gaan we je 7 fantastische ideeën laten zien voor nail art op korte nagels.

Minimalistische nagels: mix en match

The less, the more, heb je vast wel eens gehoord en minimalistische nagels zijn perfect voor de kortere nagels. Deze nail art kun je prima zelf doen bij je korte nagels, want het vergt alleen een vrolijke nagellak of gellak en minimale versiering, zoals met bijvoorbeeld pigment. Koop hier alvast jouw nieuwe, frisse kleuren gellak.

Je kunt er ook voor kiezen om meerdere kleurtjes te mengen, zodat iedere vinger een andere kleur lak krijgt. Dit geeft je nagels een schattige en speelse look. Deze colour blocking nageltrend kan bovendien in ieder jaargetijde.

Nagels met accenten

Je kunt ook kiezen voor accentnagels, waarbij je een nagel met een opvallend design uitlicht. Deze makkelijke nail art kun je al bereiken met wat glitters op de accentnagel. Of kies ervoor om je accentnagels te highlighten met een negative space design. Het houdt in dat je bepaalde delen van je nagel ongelakt laat of een transparante nagellak gebruikt om een ontwerp te creëren dat gebruikmaakt van de lege ruimte. Dit resulteert in een minimalistische en moderne uitstraling. Je kunt geometrische vormen, lijnen, of andere patronen tekenen met nagellak op je nagels, maar je laat de rest van de nagel onbedekt.

Streepjes zetten

Wanneer je jouw korte nagels versiert met verticale strepen, dan voeg je visueel lengte toe aan je nagel. Deze nail art is perfect voor beginners met korte nagels, want je hebt nail wraps met verticale lijnen zodat je niet zelf je hand stil hoeft te houden om de streepjes te zetten. Je hoeft het niet bij strepen te laten; je kunt naast de verticale lijnen ook nog effecten toevoegen. Originele nail wraps kopen? Doe het hier.

Kleine motieven

Een prima nail art voor de korte nagels is werken met kleine motieven. Je kunt gemakkelijk op kleinere nagels stippen of kleine hartjes verwerken. Deze motiefjes kun je aanbrengen middels nagelfolies en deze komen zelfs nog beter uit op de kleine nagels.

Bovendien kun je kiezen voor de zogenaamde swirls. Dit ontwerp omvat het creëren van sierlijke, draaiende patronen op de nagels, die lijken op fijne wervelingen of krullen. De swirls kunnen worden gemaakt met behulp van verschillende kleuren nagellak en variëren in grootte en complexiteit.

Duo kleuren

Een populaire nail art voor korte nagels momenteel is de duo tone oftewel twee kleuren. Deze stijl maakt gebruik van twee nagellakkleuren die naast elkaar of in overlappende patronen worden aangebracht, waardoor een prachtig contrast ontstaat. Nail art duo tone biedt een opvallend en modern uiterlijk voor je nagels.

Het ombré-effect

Het ombré-effect is niet alleen voor langere nagels of babyboom effecten. Je kunt dit prachtige verloop van kleuren ook op je korte nagels creëren. Kies twee complementaire kleuren en laat ze mooi in elkaar overvloeien. Voor net dat beetje extra kun je ook kiezen voor glitternagellak, waardoor je nagels nog meer glamour krijgen. Kies bijvoorbeeld voor glitter gellak van het merk Diva, die je hier kunt kopen.

Polkadots

De befaamde polkadots kunnen als laatste ook prima gebruikt worden op korte nagels. Kies ervoor om je nagels te versieren met een vrolijk kleurtje en plaats met een dotting tool de polkadots verspreid over je nagel. Het is ook een optie om de stippen te zetten in een verticale lijn. Zo lijkt je nagel langer en het geeft een vrolijk en speels effect.

Stickers

Wil je gave nail art die nog sneller en makkelijker is, kies dan voor nail art stickers van Moyra. Deze zijn er in ongelofelijk veel motieven die perfect geschikt zijn voor korte nagels. Je maakt de nagels af tot en met de gewenste kleur, verwijdert de kleeflaag, brengt de sticker aan en verzegel hem met top gel.  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline