Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline

Magnetic Cat Eye

Filters

Je ziet het steeds vaker voorbij komen binnen de nagelwereld, Cat Eye gelpolish. Het is één van de nieuwste trends binnen de gellak en geeft het effect van een holografische streep of motief op de nagel. Eén van de pioniers binnen deze nieuwe trend is het merk Magnetic Cat Eye. Zij hebben een zeer uitgebreide lijn uitgebracht met vele verschillende kleuren en texturen waarmee je deze trend op jouw nagels kunt maken. Onderstaand gaan wij verder in op het merk, wat Magnetic cat eye gel polish is en hoe je het kunt creëren.

Wat zijn Cat Eye nagels?

Cat Eye nagels is een trend die de afgelopen tijd erg gegroeid is binnen de nagelwereld. Het unieke aan deze nageltrend is dat het magnetisch effect wordt waar gemaakt door een gelpolish in combinatie met een magneet. Zodra de nagels zijn uitgehard middels een UV of LED lamp kun je met een magneet een driedimensionaal effect aanbrengen door diagonaal een streep over de nagel te brengen.

Wat is Magnetic Cat Eye gel polish?

De Cat Eye producten van Magnetic zijn erg makkelijk aan te brengen middels het kwastje in het flesje, net als nagellak. Daarnaast zijn er verschillende unieke kleuren en soorten dekkingen te krijgen. Voorbeelden van de soorten kleuren zijn; emerald, sapphire, jade, amethist, vamp en topaz. De Cat Eye gel polish van Magnetic is zeer duurzaam. Zo zul je niet snel zien dat de gel polish los laat, het houdt wekenlang zijn mooie uitstraling.

Wat zijn de benodigdheden voor een Magnetic Cat Eye

Als je zelf Cat Eye nagels wil creëren dien je een aantal dingen in huis te hebben. Onderstaand staan de meest belangrijke;

Een UV- of Ledlamp.

Gel polish nagels kunnen niet gemaakt worden zonder een UV- of Ledlamp. Gel polish is namelijk UV of LED gecureerd.

Een base- en topcoat

Een base en topcoat beschermen je nagels en zorgen ervoor dat de gel polish beter hecht en langer mooi blijft.

De juiste gelpolish

Uiteraard dien je ook de juiste gel polish in huis te halen. Een Cat Eye kan alleen gemaakt worden met magnetische gel polish, dus hier dien je goed op te letten. Denk ook van te voren al na over welke kleur gel polish voor jou het juiste effect zou geven en bestel deze.

Magneet

Uiteraard heb je om het Cat Eye effect te krijgen ook één of twee magneten nodig. Met de rechte magneet kan je een lijn in de gelpolish maken, of vanuit de zijkanten naar binnen toe werken. Met de ronde kant van de magneet zet je cirkels in de gelpolish en met twee magneten de populaire s-vormige effecten.

Eventuele accessoires

Hou jij wel van een beetje creativiteit? Je kunt een Cat Eye ook combineren met strass steentjes, stickers of stempels. Alle drie zijn te vinden op de website van Magic Nails.

Hoe krijg je Cat Eye nails met Magnetic?

Het maken van Cat Eye nagels is totaal niet lastig, iedereen kan dit met de juiste tips. In onderstaande alinea bespreken we de stappen die je moet doorlopen om Cat Eye nagels te krijgen.

  1. Bouw de nagel op en vijl hem in model zoals gewoonlijk. Zorg dat de nagel goed vet- en stofvrij is.
  2. Zet de eerste laag Cat Eye gelpolish en hard deze uit in de lamp. Tip: bij sommige kleuren is het effect nog mooier als je een zwarte gelpolish als eerste laag lakt.
  3. Zet de tweede laag Cat Eye en breng voordat je de tweede laag in de lamp doet het gewenst effect aan met de magneet. Hard uit wanneer je tevreden bent.
  4. Werk af met een Top Gel naar keuze. Zo bescherm je de creatie tegen stoten en krassen. Laat deze laag ook weer uitharden onder de lamp.

Cat Eye gelpolish bij Magic Nails

Magnetic is een merk binnen de nagelverzorging industrie dat bekend staat om het voortbrengen van innovatieve producten. Zo heeft het merk zoals net kort benoemd recent weer een nieuwe soort gelpolish uitgebracht genaamd Magnetic Cat Eye gel polish. Naast Magnetic zijn er op de website van Magic Nails nog meer merken te vinden zoals Diva, Staleks en Urban Nails.

Heb jij naast de Magnetic cat eye ook interesse in andere producten van Magnetic? Lees dan hier verder over bijvoorbeeld blush gel polish. Alle andere producten van Magnetic vind je hier.

Ben jij enthousiast geworden over onze producten? Je kunt als professional een account aanmaken bij Magic Nails om zo het betalingsproces sneller te doorlopen en al je bestellingen in te kijken. Daarnaast kun je met een account sparen voor leuke cadeaus!

Lees meer
Lees minder
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline