Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline

Urban Nails Gellak

Kleuren

Kleuren

50 Shades of Red

50 Shades of Red

Gelpolish collecties

Gelpolish collecties

Distri Choices

Distri Choices

Cat Eye

Cat Eye

Glass Gelpolish

Glass Gelpolish

Specials

Specials

Free Gelpolish

Free Gelpolish

Mini Gelpolish

Mini Gelpolish

Benodigdheden

Benodigdheden

Urban Nails gelpolish

Urban Nails is een zeer bekend merk met hoogwaardige nagelproducten. Urban Nails is een van de beste in zijn vakgebied, zeker als het gaat om nail art en speelt altijd in op trends binnen de wereld van de nagelstyling. Urban Nails heeft hierdoor een uitgebreide collectie aan nagelproducten en dit assortiment wordt alsmaar groter en groter. Naast nail art materialen is de Urban Nails gellak (of gelpolish) lijn, die bekend staat onder de naam Be Jeweled, een niet meer weg te denken assortiment aan kleuren. Bij Magic Nails vind je een uitgebreid assortiment met de complete gelpolish lijn van Urban Nails. Ben je op zoek naar kwalitatieve gellak voor een stevige nagel? Dan zijn de Be Jeweled producten iets voor jou. Meer weten over de Urban Nails gelpolish kleuren en benodigdheden? Lees dan vooral verder.

Wat doet Urban Nails gellak?

Gellak is een soort nagellak, die uitgehard wordt onder een UV- of LED-lamp. Je kunt hier niet een nagel mee verlengen, maar heeft wel sterkere kwaliteiten dan gewone nagellak. Met gelpolish heb je minimaal twee weken plezier van je gekleurde nagels. De gellak is bovendien flexibel en je ervaart geen last van barstjes of chippen. Ben je geïnteresseerd in gelpolish en wil je hier meer kennis over opdoen? Volg dan een van onze gelpolish cursussen. Welke opleidingen we aanbieden, kun je middels deze link bekijken.

Waarom kiezen voor gelpolish Urban Nails?

Een van de belangrijkste voordelen van gellak gebruiken, is dat gelpolish de nagels verstevigt. Er zijn echter meerdere voordelen:

 • Je natuurlijke nagels worden niet aangetast
 • Gellak blijft lang zitten
 • Nagels zien er prachtig uit
 • Gelpolish breng je snel aan
 • Heeft niet lang nodig om te drogen onder de UV of LED lamp
 • Je nagels worden beschermd
 • Gelpolish van Urban Nails is goedkoper dan kunstnagels
 • Je kunt hem naar keuze afweken of opvullen

Hoe breng je gellak van Urban Nails aan?

Wanneer je een optimaal resultaat wilt bereiken met de gellak van Urban Nails, dan is de volgende werkwijze aan te raden:

 • Was de handen en desinfecteer de handen en nagels
 • Vijl de nagels op de gewenste lengte en vorm en verwijder het vijlstof
 • Reinig de nagels met Magic Prep
 • Duw de nagelriemen voorzichtig terug met een gedesinfecteerde cuticle pusher (bokkenpoot). Zo komt de hele nagelplaat vrij.
 • Verwijder eventuele huidrestjes op de nagelplaat.
 • Ontvet de nagels met een vijl of buffer met minimaal 220 grit. Vergeet ook de zijwallen niet. Houd daarvoor de vijl in opstaande positie voor een goede hechting van het product. Zo voorkom je loslaten van product. Raak elk plekje maar 1x aan met de vijl. Dof is klaar! Het is niet de bedoeling dat je hiermee de nagel dunner vijlt.
 • Maak de nagelplaat grondig stofvrij met een nagelborstel.
 • Neem de nagelplaat af met Magic Prep.
 • Breng een laagje Base & Top aan en hard dit uit.
 • Breng vervolgens twee dunne lagen Gelpolish aan in een kleur naar keuze. Laat iedere laag apart uitharden*.
 • Sluit af met een laag Base & Top voor bescherming en glans en hard dit uit.
 • Verwijder de plaklaag met een Nail Wipe met Cleanser.
 • Was de handen.
 • Verzorg de nagelriemen met olie of crème en breng een verzorgende handlotion of handcrème aan.

*Uithardingstijd onder LED-lampen is 30-60 seconden, afhankelijk van het soort LED lamp. In een normale UV-lamp is de uithardingstijd 120 seconden.

Welke kleuren Urban Nails gelpolish?

Urban Nails heeft binnen de Be Jeweled Gellakken meerdere artikellijnen. Zo zijn er de Be Jeweled reguliere kleuren en de speciale edities, zoals de Be Jeweled Distri Choice, de Be Jeweled Cat Eye, de Be Jeweled Glass Gelpolish en de Be Jeweled Specials. De gellak heb je in zachtere kleuren tot aan felle neonkleuren. Bij de speciale edities vind je ook de gellak collecties, enchanted colors, reflective gelpolish, Sandy G, 50 Shades of Red – een serie met wel 50 rode gelpolish kleuren in voordelige 7,5 ml flesjes, als ook milky gelpolish. Door de grote verscheidenheid aan kleuren, kun je oneindig veel unieke ontwerpen voor je nagels creëren.

Welke benodigdheden heb je nodig?

Wanneer je jouw unieke gellak van Urban Nails aangeschaft hebt, zul je merken dat een paar accessoires geen overbodige luxe zijn. Zo vind je bij Magic Nails ook tools zoals cuticle pushers, schaartjes en vellentangen. Daarnaast vind je bij Magic Nails magneten voor je cat eye kleuren, bottle tips om je kleuren te laten zien, base & top flesjes en color dopjes/brush capjes.

Kan de gellak van Urban Nails slecht zijn voor je nagels?

Gelpolish is niet slecht voor je nagels mits je het op de juiste manier gebruikt! Je natuurlijke nagels ondervinden geen beschadiging, wanneer je voor, tijdens en na het gebruik van de gellak je natuurlijke nagels op de juiste manier en met respect behandelt. Het is niet het product wat nagels beschadigt, maar de styliste die de producten niet op de juiste manier weet te gebruiken. Wil jij meer weten over het gebruik van onze producten? Overweeg dan minimaal de les gelpolish zodat de nagels van je klanten in topconditie blijven.

Andere gellakken en meer

Bij Magic Nails vind je naast gellak van Urban Nails ook gelpolish van Magnetic en gellak van Diva. Bovendien vind je nog andere hand- en nagelverzorgingsproducten van bekende merken zoals nagellakken van Caption, desinfectiemiddellen van Barbicide en gereedschap van Staleks. Kennis, vakmanschap en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel en dit zie je ook terug aan de talrijke opleidingen die wij onze klanten aanbieden. Heb je nog vragen over gellak van Urban Nails of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline