15 - 16 - 17 juni Mega Kortingsweekend!
Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline

Cat Eye Urban Nails

Cat Eye 15 ml.

Cat Eye 15 ml.

Diamond Cat Eye 15 ml.

Diamond Cat Eye 15 ml.

Rainbow Cat Eye 7,5 ml.

Rainbow Cat Eye 7,5 ml.

Cat Eye nagels van Urban Nails

Welkom bij Urban Nails, jouw betrouwbare partner voor professionele nagelproducten. Onze nieuwste toevoeging aan ons assortiment is de Cat Eye nagellak, een innovatieve en opvallende gelpolish die je nagels een prachtig design geeft met naar wens een cat eye look of juist een totaal ander effect, al naar gelang de magneet die je gebruikt.

Verschillende kleuren

Onze Urban Nails Cat Eye gellak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je voor elke gelegenheid een prachtige Cat Eye look kan verzorgen. Elk van deze kleuren heeft een unieke combinatie van magnetische pigmenten die de nagel een hypnotiserend effect geven. Het lijkt alsof er een diepe en levendige 3D-illusie op je nagels ontstaat.

Probeer te experimenteren door meerdere kleurcombinaties en verschillende modellen magneten te gebruiken voor een WAUW-effect! Probeer bijvoorbeeld een diepere donkere kleur te combineren met een lichtere diamond kleur voor speciale galaxy effect.

Een ander voordeel van Urban Nails Cat Eye nagels is dat ze gemakkelijk aan te passen zijn aan de persoonlijke stijl. Je kunt ze subtiel houden door het effect slechts op één nagel per hand te zetten, of je kunt all-out gaan en elke nagel een Cat Eye-look geven. Je kunt ook experimenteren met verschillende kleuren en patronen om je eigen unieke stijl te creëren.

Eenvoudige applicatie

Een van de beste eigenschappen van onze Cat Eye gellak is dat het zeer makkelijk aan te brengen is. In tegenstelling tot sommige andere gelpolishes die lastig zijn om aan te brengen, kun je onze Urban Nails Cat Eye gellak eenvoudig aanbrengen. Het enige wat je nodig hebt is een Cat Eye kleur naar keuze en een magneet om het gewenste effect te creëren. Met de diverse modellen magneten kun je zelf bepalen welke vorm en richting je de lijnen op je nagel wil laten vormen.

Verschillende vormen creëren

Het creëren van verschillende patronen door middel van de magneet is heel eenvoudig. Hieronder leggen wij in stappen uit hoe je de Urban Nails Cat Eye Gelpolish het beste aanbrengt.

  1. Bereid de nagels voor zoals gewoonlijk, breng het gewenste basisproduct aan en vijl ze in model.
  2. Wanneer ze klaar zijn om kleur aan te brengen zet je de eerste laag Cat Eye Gelpolish en laat deze uitharden onder de lamp.
  3. Nu komt de magie; breng de tweede laag Cat Eye Gelpolish aan en voordat je deze onder de lamp uit laat harden, kan je met de magneet de look creëren die je wilt. Heb je een foutje gemaakt? Ga er dan nog eens met de cat eye kleur overheen, zo verspreiden de magnetische deeltjes zich weer. Ben je tevreden? Hard dan de nagel uit onder de lamp.
  4. Als laatste breng je de top gel aan en laat je deze opnieuw harden onder de LED- of UV lamp.

En zo heb jij in een paar minuten je klant verzorgt van een schitterende look!

Professionele kwaliteit

De Cat Eye gellak van Urban Nails is van professionele kwaliteit en blijft lang zitten. Wanneer je onze cat eye gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken dat het snel begint te chippen of vervagen. Met de juiste werkwijze en een top coat, kunnen je klanten heel lang genieten van het unieke Cat Eye-effect op de nagels. Zo kun je je klanten verzekeren van kwaliteit en langdurig resultaat.

Voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een opvallende look voor een feestje of een geweldige aanvulling op je aanbod van dagelijkse kleurencollectie, onze Urban Nails Cat Eye gelpolish is de perfecte keuze. Kies uit onze selectie van prachtige kleuren en creëer een speciaal effect op de nagels dat zeker de aandacht zal trekken.

Urban Nails Cat Eye bij Magic Nails

Koop vandaag nog de Cat Eye gelpolish van Urban Nails en ontdek zelf hoe eenvoudig het is om de nagels een unieke, hypnotiserende look te geven! Onze Cat Eye kleuren zijn de perfecte aanvulling op jouw nagelstudio of salon. Breidt je diensten uit en biedt je klanten een unieke en opvallende look met onze professionele Cat Eye nagellak. Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met Magic Nails en ontdek hoe we je kunnen helpen om jouw klanten de beste nagel ervaring te bieden!

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline