Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline

Magnetic gelpolish

voor professionals

Kleuren

Kleuren

Outlet Gelpolish

Outlet Gelpolish

Gelpolish Collecties

Gelpolish Collecties

Benodigdheden

Benodigdheden

Magnetic is een merk dat marktleider is binnen Nederland. Het heeft een breed assortiment producten voor professionele nagelstylisten. Zo zijn ze ook gespecialiseerd in gelpolish. De gelpolish van Magnetic is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een langdurig resultaat. Het hecht zo goed aan de nagel dat je er meerdere weken plezier van zult hebben.
In onderstaande tekst bespreken wij wat Magnetic gelpolish nu precies inhoudt, welke kleuren er zijn, welke designs je kunt maken en welke benodigdheden je dient te hebben.

Wat is gelpolish van magnetic?

Gelpolish is een nagellaksoort gemaakt van een UV- of LED gecureerde basis. Aanbrengen van de gelpolish doe je door middel van het kwastje in het flesje, net zoals nagellak. Hierna leg je de hand in een UV of LED lamp. Magnetic gelpolish is steviger en duurzamer dan normale nagellak en blijft ongeveer twee weken zitten zonder los te laten of beschadigd te raken. Ook veel pedicures zijn fan van Magnetic gelpolish want op teennagels houdt dit makkelijk 6 weken lang!  

Welke kleuren gelpolish heeft Magnetic?

Er is een breed assortiment aan kleuren Magnetic gelpolish te vinden bij Magic Nails. De Magnetic gelpolish kleuren gaan van zachte pastels en nude kleuren naar felle neons. Daarnaast zijn er ook specialere kleuren te vinden zoals metallic kleuren, cat eye’s en gelpolish kleuren waar glitter in verwerkt is. De vele verschillende beschikbare kleuren zorgen ervoor dat je meerdere opvallende en unieke designs kunt creëren. Liever van een ander merk gelpolish proberen? Klik dan hier voor de producten van het merk Urban Nails.

Welke designs kun je maken met Magnetic gelpolish?

Zoals hierboven uitgelegd kunnen er meerdere designs gecreëerd worden met gelpolish van Magnetic, maar welke designs zijn dit? Onderstaand hebben wij de meest populaire designs benoemd.

French manicure

French manicure is wellicht het meest bekende design. Bij dit design wordt een klassieke look gemaakt door middel van een wit gelakte nagelrand. De rest van de nagel krijgt een andere kleur. De meest traditionele manier is het gebruiken van een nude kleur, maar je ziet het tegenwoordig steeds vaker met gekke kleuren gedaan worden.

Het ombré effect

Met het ombré effect wordt een design gecreëerd waarbij de kleuren van licht naar donker lopen, of van de ene kleur in de ander. Dit design wordt al langer gebruikt, maar zie je nog steeds erg vaak terug komen. Het is ook leuk om in combinatie met het ombré effect strass steentjes te gebruiken.
De makkelijkste manieren om een ombré effect te maken is door middel van beide kleuren aan te brengen en te faden met een ombre penseel en een ombre tool.  

Glitter nagels

Dit is geen lastig design omdat Magnetic gelpolish al over diverse gelpolishes beschikt waar glitter inzit. Van zeer fijne shimmers tot opvallende multi glitters.  Je hoeft het simpelweg alleen aan te brengen. Heb je een feestelijke gelegenheid, of ga je naar een leuk evenement? Dan kun je met glittergelpolish jouw nagels een feestelijke uitstraling geven.

Cat eye gelpolish

Dit is een vrij nieuw design waarbij de gelpolish lijkt op het oog van een kat. Middels speciale gelpolish met magnetische deeltjes en een rechte magneet trek je diagonaal een streep over je nagel. Een ronde magneet geeft bijvoorbeeld weer hele andere effecten. 

Geometrische designs

Ben jij een kunstzinnig type, of hou je van nagels met een net iets unieker uiterlijk. Dan zijn geometrische designs wellicht leuk voor jou.
Door middel van striping tape of geometrische stickers of stempelplaten te gebruiken kun je de gekste ontwerpen maken.

Welke benodigdheden moet je hebben voor Magnetic gelpolish nagels?

Als je zelf met Magnetic gelpolish nagels wil creëren dien je, naast basiskennis, een aantal benodigdheden in huis te halen. Onderstaand lijstje zijn de meest belangrijke benodigdheden;

Een UV-lamp

Je kunt geen gelpolish nagels maken zonder een UV of LED lamp aangezien de nagellak daarin uitgehard moet worden.

Een Base Gel

Voordat je begint aan gelpolish dien je een basis laag aan te brengen voor een goede hechting van de gelpolish op de natuurlijke nagels.

Een Top Gel

Net als een base gel dien je ook een top gel in huis te halen. Deze beschermt je mooie creatie door hem af te schermen van factoren van buitenaf. Het zal minder snel beschadigd raken en langer mooi blijven. Laat Magnetic nu een Base & Top in één flesje hebben, ideaal!

De gelpolish

Natuurlijk dien je ook de juiste kleuren gelpolish in huis te halen. Denk hierbij na over welke designs je wil maken en welke kleuren je hierbij nodig hebt.

Een nagelvijl en buffer

Voordat je überhaupt aan de base gel begint, dien je de nagels in de vorm te vijlen die jij graag wil. Ben jij op zoek naar meer informatie over de juiste nagelvijl? Lees dan verder op onze pagina over nagelvijlen.

Prep

Daarnaast bereid je de nagel voor door deze te ontvetten en te dehydrateren zodat de gelpolish lang blijft zitten. Prep & Wipe is hiervoor de ideale vloeistof. Het is een alleskunner: hij ontvet, dehydrateert én wordt gebruikt om de plaklaag van gel te verwijderen na het uitharden. Onmisbaar bij vrijwel alle nagelbehandelingen.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Advies nodig? Bel ons 046-4512389
Besloten Facebook groep voor klanten!
Gratis verzenden vanaf 100 euro excl. btw
Like & volg ons op Facebook: MagicNailsOnline