Buitenland vanaf 100 euro excl. btw. gratis verzenden
Meer dan plakken en lakken!
Gratis verzenden vanaf 50 euro excl. btw in NL
Like ons op Facebook: MagicNailsOnline
€29,95
In winkelwagen

Fiber Sculpting Extender Gel 30 gr.

Fiber Sculpting Extender Gel 30 gr.
€29,95 Excl. btw
EAN Code:
8718634074879
SKU:
104148
Besteld voor 14 uur? Dezelfde dag door ons verzonden! Houd rekening met mogelijke vertraging door drukte bij PostNl
 • Compleet assortiment

  Geregistreerd dealer van diverse merken
 • Laatste trends

  Voor prof en particulier
 • Tip & Trucs

  Check ons blog
 • Besloten Groep

  Voor nagelstylisten

“De ultieme Gel die de sterkte van het Fiber System combineert met de flexibiliteit van Gel.”

Handig om te weten:

 • Versterkt met fiberdeeltjes
 • Zeer sterke gel
 • Geschikt om te pinchen
 • Medium hoge viscositeit
 • In vier kleuren
 • Kan gebruikt worden op de natuurlijke nagel, over tips en op sjablonen
 • Zeer licht tijdens het dragen

Universele gel met de perfecte balans tussen flexibiliteit en hardheid door de toegevoegde fiberdeeltjes. Te gebruiken op bijna iedere natuurlijke nagel. Verkrijgbaar in de vier belangrijkste kleuren: Clear, Pink, Extender en White.

De chemie van de Gel:

FiberGel bevat, naast een crosslink bindende moleculaire structuur, fiberdeeltjes waardoor de gel steviger voelt tijdens het aanbrengen en tijdens het dragen. Je kunt heel dunne nagels maken die ongekend sterk zijn. FiberGel vloeit weinig uit tijdens de verwerking en laat zich heel precies modelleren. Door de crosslink moleculaire structuur hecht FiberGel goed aan de natuurlijke nagel en is zelfs tot hoogglans te polijsten. 

Verwerking:

FiberGel laat zich heel makkelijk en precies verwerken omdat de gel minimaal vloeit tijdens de verwerking. Het risico op lifting, doordat de gel de nagelriemen raakt, is dus beperkt. Je kunt FiberGel op verschillende manieren verwerken. Je kunt de nagel in lagen opbouwen tot de gewenste vorm en bolling. Bij deze methode breng je eerst tot op 50% van de nagel FiberGel aan. Nadat deze eerste laag is uitgehard, breng je vanaf 75% van de nagel de tweede laag aan. Zo komt er op de bolling voldoende product. De laatste laag breng je aan vanaf de nagelriem. 

Een andere manier is om na de uitgeharde inpoetslaag een tweede dunne laag over de gehele nagel aan te brengen. Voordat je deze laag uithardt, schep je opnieuw Gel met je penseel uit de pot. Als je dit goed doet, heb je nu aan één kant van het penseel een bol gel. Zet de schone kant van het penseel ter hoogte van de gewenste bolling op de nagel en rol de gel van je penseel af. Nu ligt de massa al op de juiste plaats. Verwerk de gel verder zwevend met je penseel en laat deze langzaam vloeien zodat de nagel gelijkmatig vanaf de apex naar alle randen van de nagel afloopt. Hard de nagel uit als je tevreden bent over het resultaat.

Hechting:

FiberGel hecht uitstekend zonder Soft Bond Primer. Maar bij sommige klanten maakt het gebruik van Soft Bond Primer precies het verschil tussen totaal geen lifting of een klein beetje lifting. Ook als je kiest voor Soft Bond Primer moet je nog steeds een eerste dunne ‘inpoetslaag’ aanbrengen voordat je de gel verder verwerkt.

Do’s en don’ts:

FiberGel kent geen problemen en is makkelijk in gebruik.

Topgel aanbeveling:

Bij FiberGel kun je iedere Top Gel gebruiken die je wilt, uit een pot of uit een flesje.  

Problemen en oorzaken:

Eigenlijk zijn er geen problemen. FiberGel is makkelijk te gebruiken en geeft in de regel een goed en duurzaam resultaat. Mocht je met FiberGel toch veel last hebben van lifting of breuken, dan ligt de oorzaak vaak in de voorbereiding (prep) of in de technische verwerking van de gel. Let erop dat je FiberGel niet te dun aanbrengt. Doordat de gel heel stevig is heeft deze ook de neiging om meer te plakken aan je penseel tijdens de verwerking. Als je dan te veel gaat ‘vegen’ met je penseel, kan het gebeuren dat er te weinig FiberGel op het stresspunt komt. Controleer dit altijd extra goed.

Uitharding:

1 minuut in LED of 2 minuten in UV

Fiber Sculpting Extender Gel 30 gr.

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Buitenland vanaf 100 euro excl. btw. gratis verzenden
Meer dan plakken en lakken!
Gratis verzenden vanaf 50 euro excl. btw in NL
Like ons op Facebook: MagicNailsOnline