De zon gaat weer schijnen! Heerlijk. Daarmee komen ook de warme dagen en vakanties er weer aan. Hou de temperatuur in de gaten in verband met de houdbaarheid van je producten. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken waaraan we jullie willen herinneren:

Donker en koel

Plaats en bewaar de Gel producten, zoals UV Gel, Gelpolish, Soak Off Top Gel, Supreme Finish, Acryl Liquids en niet te vergeten Folielijm en Nagellijm in een donkere maar bovenal koele ruimte. Dat hoeft niet in een koelkast, maar bij voorkeur op een temperatuur tussen de 15 en 21 graden.

Airconditioning

De meeste van jullie hebben waarschijnlijk wel airconditioning op hun werkplek, maar deze wordt tijdens de vakantie meestal uitgeschakeld. Denk zeker dan aan je producten, laat ze niet in een ruimte achter waar de temperatuur juist dan gaat stijgen. Vergeet ook niet om producten van de vensterbank en de rekken te verwijderen.

Tip: Laat de airco 's nachts en in de vakantie aan staan zodat de producten niet steeds afwisselend koel en warm worden. Een constante temperatuur is het beste.

Is je werkruimte niet voorzien van airconditioning en werken jullie tijdens de vakantie gewoon door? Haal ook dan de producten uit de lades en kastjes en berg ze koel op, anders zullen de producten door de warmte hun houdbaarheid verliezen.

Houdbaarheid

Ik herinner jullie hieraan omdat wij willen voorkomen dat jullie problemen krijgen met de houdbaarheid en werkbaarheid van  producten.

De tweede reden is dat wij (al sinds juli 2014) geen producten meer terugnemen welke gelekt hebben, (gedeeltelijk) zijn uitgehard, of hun houdbaarheid hebben verloren. Onze excuses daarvoor, wij kunnen niet nagaan hoe iedereen ze na ontvangst  bewaart en we hopen dat je dit begrijpt.

Fijne zomer!

Rest ons nog jullie een fantastische zomer en welverdiende vakantie toe te wensen. Geniet ervan!