De een heeft er nooit last van en een ander regelmatig, chippen aan de vrije top van de nagel bij het gebruik van bijvoorbeeld chrome, be jeweled of parelmoer pigment.

Meestal ligt dit aan het gebruik van teveel pigment, maar als je daar op let en het chipt nog steeds dan is hier de Anti-Chip-Tip:

  • Werk de nagels af zoals gewoonlijk en eindig met een topgel zonder kleeflaag welke je niet volledig uithardt (ongeveer de helft van de normale tijd)
  • Poets het gewenste pigment in
  • Breng daaroverheen 'Base Gel Superbond' van Urban Nails aan en hardt deze uit (2 minuten in UV licht of 1 minuut in LED)
  • Werk af met een topgel naar keuze

Base Gel Superbond

Het verschil die de superbond maakt zit hem in de flexibiliteit en de aanwezigheid van meer lijmbestanddelen dan in andere gels.

Wanneer je topgel zonder kleeflaag, dan pigment en dan weer topgel zonder kleeflaag zet dan werk je ' hard op hard' wat inderdaad zou kunnen chippen (afhankelijk van de lengte en sterkte van de natuurlijke nagel).
Met Base Gel Superbond ertussen heb je zowel super hechting en flexibiliteit waardoor het geheel veel sterker is en goed zal houden.

ps. De Base Gel Superbond kan altijd over pigment wanneer extra zekerheid gewenst is, ook wanneer ze in de kleeflaag zijn gezet.