section

Bestelinformatie

Prijzen zijn zichtbaar na inloggen.

Voor je eerste bestelling dien je eerst een account aan te maken.

Wij leveren Magnetic producten alleen aan nagelstylisten, nagelstylisten in opleiding of een aanverwant beroep zoals schoonheidsspecialiste, pedicure, kapper e.d. Wij verkopen niet aan particulieren, hiervoor kun je bij een nagelstyliste in jouw regio terecht. Contacteer ons voor adressen bij jouw in de buurt. 

 

Verwerking en levering van bestellingen die via de webwinkel gedaan worden:

Bestellen is 24 uur per dag mogelijk. Je hebt de keuze of je de producten zelf komt afhalen in onze zaak of de bestelling op een gewenst adres laat bezorgen. Dit geef je aan tijdens het afhandelen van je bestelling. Betalingen kunnen geschieden via iDeal, Sofort Banking, Mister Cash, Credit Card, PayPall, GiroPay, vooruitbetaling/overboeking of onder rembours (aan de postbode bij aflevering). Contant of per pin in de winkel wanneer je komt afhalen is natuurlijk ook mogelijk.

Kies je voor de optie overboeking dan wordt de bestelling verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.  

 

Wanneer kun je de bestelling verwachten? 

Een indicatie voor bezorging: op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag besteld en betaald voor 14.00 uur: levering op de volgende dag. Op zaterdag en zondag besteld en betaald: levering op de dinsdag erna. Rembourszendingen (betaalzendingen) worden door PostNL niet op zaterdag aangeboden. Bij 'vooruitbetalingen' geldt de dag dat de betaling bij ons binnenkomt als verwerkingsdag zoals vermeld in bovenstaand schema.

Bestellingen die niet direct via de site betaald zijn en waarbij aangegeven wordt dat ze worden afgehaald, reserveren wij 2 weken, aanbiedingen maximaal 1 week. Indien de bestelling dan niet is afgehaald of betaald gaan de producten terug de voorraad in en vervalt de aanbiedingsprijs. Je kunt vanzelfsprekend de bestelling alsnog komen afhalen tegen dan geldende tarieven.

 

Met spoed iets nodig?

Bestel je na 14 uur en heb je de materialen dringend nodig? Bel ons dan nadat je betaald hebt, dan kijken wij of een spoedzending nog mogelijk is.